Bestuur van de Stichting Vrouw en Muziek ( bestuur@vrouwenmuziek.nl )

Eleonore Pameijer: voorzitter

Eleonore Pameijer is een eminente fluitist, gespecialiseerd in de meer "klassieke" hedendaagse en twintigste-eeuwse muziek. Zij organiseert bijzondere concerten met muziek van "vergeten" vrouwelijke en joodse componisten; zij was vaak betrokken bij activiteiten van Stichting Vrouw en Muziek. Haar website is http://www.eleonorepameijer.nl/.

Carolyn Muntz: penningmeester

Carolyn Muntz is pianist en musicoloog, en werkt als coordinator van Stichting dOeK en voor het eigen vertaalbureau True Blue. Stichting DOeK is een non-profitorganisatie voor geimproviseerde jazz. Carolyn Muntz komt uit Australie en woont al lange tijd in Nederland.

Hannah Bosma: secretaris

Hannah Bosma studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.Zij werkt parttime bij Muziek Centrum Nederland als projectleider hedendaagse muziek. Daarnaast schrijft zij een proefschrift over gender en elektrovocale muziek aan de Universiteit van Amsterdam en publiceerde diverse papers, lezingen en artikelen over dit onderwerp. In 2003 was zij gastredacteur voor een themanummer over gender en muziektechnologie van het tijdschrift Organised Sound 8/1 (Cambridge University Press). Als adviseur programmeerde zij de serie met elektro-akoestische muziek 1000 Volt in het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam in 2006. In 1999 was zij samen met Patricia Pisters co-auteur van het boek Madonna: De vele gezichten van een popster (Amsterdam: Prometheus).
Anne La Berge
Anne La Berge is een internationaal gerenomeerd fluitist/componist, gespecialiseerd in nieuwe technieken en elektronica. Zij was initiator en directeur van de Amsterdamse concertserie Kraakgeluiden voor ge´mproviseerde elektronische muziek, 1998-2006. Op haar website http://www.annelaberge.com/ kunt u meer informatie vinden over haar veelzijdige activiteiten.
Renske Vrolijk
componist
Dos Elshout
cultuursocioloog

^